Naši proizvodi

Ukoliko birate najkvalitetniju posteljinu za sebe ili za poklon dragim ljudima, na pravom ste mestu jer se naša radionica ponosi prelepim prirodnim materijalima vrhunskog kvaliteta. 
Neki od njih su i dalje u rolnama, a neki već na policama pretvoreni u predivne posteljine spremne da stignu do vaseg doma.
Zorya posteljine se izrađuju isključivo ručno, u našoj radionici u Beogradu, sa mnogo pažnje koja se posvećuje kvalitetu, dizajnu i detaljima.
Svi materijali su pažljivo odabrani posle nekoliko poseta svetskim sajmovima sa vodećim  proizvođačima najkvalitetnijih tkanina.
Za naše proizvode koristimo pamuk, lan i oprani pamuk.
Naši materijali od lana su tkani u Belorusiji isključivo od biljaka lana uzgajanih na evropskim poljima odakle dolaze najkvalitetniji materijali ove vrste. Danas se lan bira za izradu najluksuznijih posteljina koju posebno cene ljubitelji prirodnih materijala.
Pamuk koji koristimo je Giza 92, certifikovani egipatski pamuk uzgajan oko delte Nila, tkan je od izrazito dugačkih vlakana i u samom je vrhu najkvalitetnijih vrsta pamuka na svetu. To ga čini i dosta retkim i ekskluzivnim. Uporkos svojoj finoći, vlakna ovog materijala su izuzetno jaka, a posteljine koje se prave od njega su izuzetno trajne i postojane.
Posteljina od opranog ili stonewashed pamuka je pravljena od pamuka percale kvaliteta i stiže iz Portugala. Izgužvani izgled tkanine se dobija procesom pranja koje se zove kamenovanje. Koriste se kamenčići pri pranju i time se dobija “već korišćen” izgled zbog kojeg su ove posteljine posebno udobne i moderne.
Svi naši materijali imaju Oeko-Tex Standard 100 certifikat. To je najznačajnija eko oznaka od strane nezavisne međunarodne asocijacije za ispitivanje tekstila i podzrazumeva ispitivanje i sertifikaciju tekstilnih proizvoda u svim fazama proizvodnje. Njome se utvrđuje da vlakno ne sadrži nikakav trag hemikalija koje ugrožavaju zdravlje.
Sve smo vam ispričali, sada se opustite i izaberite vasu omiljenu posteljinu.